Om BK Logistikk AS

BK Logistikk AS er et samarbeidsselskap mellom mediehuset BK Grafisk AS, og web- og synlighetsbyrået EasyWeb Norge.

Bk.no Eiendom AS er utbygger av det nye bygget på Nordre Fokserød i Sandefjord hvor du finner flotte lagerlokaler for BK Logistikk. Lageret har god beliggenhet med tanke på E18, Torp Lufthavn Sandefjord og transport/frakt.

Daglig leder i BK Logistikk AS er Jon Lønneberg. Jon kan du treffe på jon@bklogistikk.no eller telefon 992 11 995.

BK Grafisk har drevet lager og logistikk for flere av sine kunder i flere år, og har erfaring fra håndtering av både netthandel og tradisjonell ordrehåndtering. EasyWeb Norge har levert mange nettbutikker og lagerintegrasjoner de siste årene. I tillegg jobber EasyWeb Norge med digital markedsføring på Facebook og Google. Daglig leder i henholdvis BK Grafisk og EasyWeb Norge er Ingar Jansen og Anders Årstein Hansen.

Sammen har vi sett behovet for å tilby tredjepartslager og logistikktjenester. Vi har fanget opp flere behov som er implementert i rutiner og IT-løsninger i BK Logistikk. BK Logistikk skal levere et komplett lagersystem med logistikk- og transporttjenester som skal gir deg merverdi.

Vi integrerer med din nettbutikk eller ditt ordresystem. Vårt mål er å hjelpe deg å vokse, og at vi kan vokse sammen med deg. I tillegg har BK-byggene massevis med god kompetanse slik at du alltid er i trygge hender.

Har du lyst å sitte sammen med oss? Det er mulighet for å leie moderne kontorlokaler i byggets 4.etasje.